Produse
Produse
Consilierul ALGERNON

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Cristi Cretu
telefon: +40 736 660 260
e-mail: cristi.cretu@algernon.ro

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Reflectiv REFLECTIV STN Paneluri cu efect de piatra naturala

Caracteristici:

Folie adeziva cu efect de piatra naturala cu diferite texturi ce poate fi folosita la interior pentru pereti, bai, mobila, bucatarii.

Aplicare: este foarte usor de aplicat. Se inlatura folia de suport de pe partea cu adeziv a foliei si se aplica pe suprafata dorita presandu-se 7 secunde.

Folia adeziva cu efect de piatra naturala are avantajul unei aplicari usoare si rapide prin simpla aderare la suprafata care urmeaza sa fie acoperita. Folia adeziva flexibila permite o aplicare pe suporturi plate si netede.

Folia are 100% suprafata de piatra naturala si este mai tare si mai puternica decat placile de ardezie. Este ranforsata cu rasina poliesterica si aplicata pe banda dubla.

Durabilitate: 12-15 ani pentru aplicatiile pe verticala, pe interior.

Important: suprafata unde urmeaza sa fie aplicata folia trebuie sa fie curatata in intregime (orice grasime sau un alt fel de murdarie). Orice impuritate trebuie indepartata inainte de aplicarea foliei. Utilizatorilor le este recomandat sa efectueze un test inainte de aplicarea finala pentru a evita formarea bulelor de aer.

Exista urmatoarele modele:
STN 481 - Scotia
STN 482 - Grecia
STN 483 - Italia
STN 484 - Austria
STN 485 - Norvegia

Acest produs este disponibil doar cu precomanda. Detalii despre ceea ce presupune aceasta precomanda veti primi in momentul contactarii unui reprezentant Algernon: comenzi@algernon.ro, 021 332 31 52.

Pret (fara TVA):

Orice model: 89 Euro/mp

Se vand la cutie, 10 paneluri / cutie. Fiecare panle are 15 x 60 cm.

Recomandare

Folia adeziva cu efect de piatra naturala poate fi folosita pentru aplicarile interne pe pereti, bai, mobila, bucatarii.