Produse
Produse
Consilierul ALGERNON

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Cristi Cretu
telefon: +40 736 660 260
e-mail: cristi.cretu@algernon.ro

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Reflectiv SCR 360 Folie video-proiectoare

Caracteristici:

Folia de proiectie video este o folie autoadeziva cu grosimea de 100 de microni care poate transforma orice fereastra sau partitie din sticla intr-un ecran de proiectie atunci cand folositi un video-proiector. Folia va oferi o imagine clara si luminata, vizibila pe ambele parti ale geamului.

Aplicare: pe interior pentru toate suprafetele vitrate.

Rezistenta termica: de la -20°C la 70°C

Grosimea este de 100 microni.

Durabilitate: 12-15 ani pentru aplicatiile pe verticala, pe interior.
Durabilitatea pe verticala preconizata pentru aplicarile pe exterior este de pana la 5 ani.

Nota: Expunerea la temperaturile severe si la lumina ultravioleta, precum si la conditiile din tarile din Europa de Sud, precum si in regiunile tropicale, subtropicale sau desertice, va cauza o deteriorare mai rapida. Acest lucru se aplica si in cazul zonelor poluate, altitudinii mari, expunerii orizontale sau sudice.

Proiectarea video: calitatea imaginii proiectate va depinde si de proiectarea proiectorului utilizat. Pentru o proiectie pe interior este recomandat a se folosi un video-proiector cu o putere de minim 2000 de lumeni pe m². Pentru o proiectie pe o fereastra exterioara este recomandat un minim de 6000 de lumeni pe m², iar in lumina directa a soarelui este necesara o intensitate de minimum 8000 de lumeni pe m².

Stocare: 2 ani de la data fabricatiei. Trebuie ferita de umezeala si de razele directe ale soarelui.

Se comercializeaza la metraj cu latimea de 1520 mm si multiplu de 1 m (liniar).

Produsul este disponibil doar pe comanda speciala de la furnizor! Conditiile si cantitatile minime vor fi transmise la momentul plasarii comenzii.

Pret (fara TVA):

-187.5 euro/mp

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandare
  • Folia poate fi utilizata in spatii de birouri, precum si ca afisaj pentru magazine sau poate fi folosita in timpul evenimentelor si al expozitiilor.
  • Intretinerea sticlei pe care a fost alicata folia: folia poate fi curatata cu apa si sapun, la 30 de zile de la aplicare. Nu sunt recomandate produsele abrazive ce pot zgaria. Nu aplicati stickere sau alte produse adezive pe folie.
  • Important: suprafata de sticla trebuie sa fie perfect curatata de impuritati inainte de aplicare. Este recomandata testarea inainte de aplicare.