Produse
Produse
Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

20-06-2022

Atelierele SISER

In perioada 15-16 iunie 2022, Algernon a organizat la Impact Hub o serie de doua seminarii avand ca tema termostransferul pe textile. Atelierele s-au bucurat de un public numeros, care a participat atat la sesiunile teoretice cat si la cele practice.

 

Atelierele au fost sustinute de invitatii nostri speciali, Elena Bruttomesso si Luis Cordoba, reprezentanti al companiei Siser din Italia. Avand o experienta relevanta in domeniul foliilor adezive pentru termostransfer, cei doi au raspuns intrebarilor si curiozitatilor publicului participant, au oferit o prezentare detaliata a tipurilor de produse marca Siser dar si o descriere a noutatilor anului 2022.

Participantii care au luat parte la Atelierele Siser au avut posibilitatea sa testeze, alaturi de noi, materialele pentru termostransfer, realizand aplicatii pe diferite tipuri de suporturi.

Scopul Atelierelor Siser a fost oferirea unui seminar intensiv tuturor celor care isi desfasoara activitatea in sfera personalizarii pe textile. Evenimentul face parte dintr-o serie de traininguri pe care compania Algernon le ofera partenerilor sai in scopul sustinerii acestora in activitatea pe care o desfasoara.

In portofoliul nostru gasiti o ampla gama de folii adezive pentru termotransfer. Indiferent de compozitia suportului textil, de culoarea acestuia sau de aria de utilizare, orice tip de aplicatie poate fi realizata cu ajutorul foliilor pentru termostransfer. Sprijinim producatorii din industria publicitara si nu numai, prin oferirea unor solutii de inalt grad calitativ.

Mai multe detalii in pagina producatorului: https://www.folii-adezive.ro/siser-producator-10.htmlhttps://www.siser.com/

Consilierul Algernon pe divizia de folii pentru termotransfer, Alice Crisu, va sta la dispozitie la  0736 660 258 sau pe email alice.crisu@algernon.ro.