Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Kit echipamente Siser cutter plotter JULIET + presa termica CRAFT

Caracteristici:

Personalizarea textilelor prin termotransfer nu a fost niciodata mai usoara. Alege kitul de echipamente Siser® format din cutter plotter-ul JULIET™ + presa termica CRAFT si da viata proiectelor tale.

De ce JULIET?

Juliet™ este primul cutter plotter de inalta precizie produs de catre Siser®. Juliet™ a fost conceput pentru a fi atat avansat cat si intuitiv. Conceput cu functii puternice si usor de inteles, cutterul Juliet™ este construit pentru a se adapta perfect fluxului de lucru, indiferent de experienta sau nivelul de calificare.

Cu o latime de taiere maxima de 30 cm, un display digital si un motor de inalta calitate, care este cu pana la 60% mai rapid decat al altor cutter plottere de birou, in timp ce emite aproape jumatate din zgomot, un cap de taiere ultra-precis si un sistem de alimentare cu role de prindere reglabil, Juliet castiga titlul de cutter de inalta precizie™.

Juliet™ este insotit gratuit de software-ul performant si intuitiv LEONARDO DESIGN STUDIO in care puteti importa imagini, fisiere, in care va puteti crea propriul design sau de unde puteti descarca modele gata de utilizat, pregatirea pentru print si taiere se face folosind acelasi tool.

De ce CRAFT?

Craft, este o presa mica, manuala si compacta. Ideala pentru atelierele de craft sau atelierele care sunt la inceputul afacerii de personalizari textile.

Cu platane de dimensiunea 22.8 cm x 30.4 cm, aceasta presa are display LED, temperatura, timp si presiune ajustabile, dar si semnal sonor la expirarea timpului setat.

La achizitionarea acestui kit, veti beneficia de preturi speciale pentru foliile Siser. Contactati reprezentantii Algernon pentru mai multe detalii.

Pret (fara TVA):

- 709 euro/buc - Pret special 

848 euro/buc

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
  • *la costul kit-ului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 16.5 Ron.