Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Set Markere pentru sublimare Siser

Caracteristici:

Set de markere cu cerneala de sublimare folosit pentru personalizarea textilelor deschise la culoare din poliester, dar si pentru personalizare ceramica, lemn, metal vopsit etc.

Acest tip de marker este ideal pentru aplicatii DIY.

Exista 3 tipuri de seturi, fiecare set contine 6 markere: set culori obisnuite (Primary Pack), set culori pastelate (Pastel Pack) si set negru (Black Pack).

Utilizare:

  • Desenul se realizeaza in oglinda pe o hartie obisnuita sau hartie milimetrica/liniata. Puteti realiza desenul manual, folosind stampile, sabloane sau utilizand suportul special pentru marker al cutter plotter-ului Juliet pentru a realiza desenul asemenea unui print. A nu se utiliza hartie speciala pentru sublimare!
  • Fixati desenul pe obiectul ce urmeaza a fi inscriptionat utilizand o banda adeziva termorezistenta pentru a evita transferul eronat al culorilor si crearea unor imagini blurate sau dublate.
  • Asezati o hartie de copt pe platanul presei, apoi obiectul ce urmeaza a fi personalizat impreuna cu hartia colorata cu markerele Siser, iar peste acest obiect asezati o alta hartie de copt.
  • Transferul termic cu presa se realizeaza pe textile la o temperatura de 170 grade, timp de 45 secunde.
  • Transferul termic cu presa se realizeaza pe alte materiale la o temperatura de 200 grade, timp de 60 secunde.
  • In cazul in care utilizati un fier de calcat, folositi setarile Silk, timp de 90 secunde, aplicand o presiune cat mai mare.

Tips&tricks:

Markerele de sublimare Siser pot fi utilizate si pentru transferul pe foliile EasySubli, Glitter (alb sau culori deschise), Holographic (culori deschise) sau PS Lumen, astfel ca poti folosi markerele si in aplicatii pe textile din bumbac sau inchise la culoare.

Acest transfer se realizeaza in 2 pasi:

  • Se preseaza folia EasySubli, Glitter, Holographic sau PS Lumen pe textil timp de 5 secunde utilizand temperatura indicata pentru fiecare material.
  • Aplicati hartia colorata cu markere de sublimare pe folia transferata, nu uitati sa fixati hartia cu banda adeziva termorezistenta.
  • Realizati transferul conform indicatiilor mentionate pentru materiale non-textile.

Se asteapta 24 ore pana la prima spalare. Temperatura de spalare trebuie sa fie de maxim 40 grade, programul folosit va fi cel pentru textile delicate sau unul cat mai scurt.

Pret (fara TVA):

-19.99 euro/set + TVA

* La costul produsului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 30 RON.

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
Recomandare
  • Pentru personalizare materiale textile deschise la culoare din poliester sau amestecuri de cel putin 50% poliester, dar si pentru personalizare ceramica, lemn, metal vopsit etc.
  • Markerele se stocheaza in pozitie orizontala si se agita inainte de utilizare.