Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Kit echipamente Siser cutter plotter JULIET + presa termica TS ONE

Caracteristici:

Personalizeaza usor si rapid! Am conceput special pentru tine noul kit de echipamente profesionale  Siser® format cutter plotter-ul JULIET™ + presa termica profesionala TS ONE.

Juliet™ este primul cutter plotter de inalta precizie produs de catre Siser®. Juliet™ a fost conceput pentru a fi atat avansat cat si intuitiv. Conceput cu functii puternice si usor de inteles, cutterul Juliet™ este construit pentru a se adapta perfect fluxului de lucru, indiferent de experienta sau nivelul de calificare.

Cu o latime de taiere maxima de 30 cm, un display digital si un motor de inalta calitate, care este cu pana la 60% mai rapid decat al altor cutter plottere de birou, in timp ce emite aproape jumatate din zgomot, un cap de taiere ultra-precis si un sistem de alimentare cu role de prindere reglabil, Juliet castiga titlul de cutter de inalta precizie™.

Juliet™ este insotit gratuit de software-ul performant si intuitiv LEONARDO DESIGN STUDIO in care puteti importa imagini, fisiere, in care va puteti crea propriul design sau de unde puteti descarca modele gata de utilizat, pregatirea pentru print si taiere se face folosind acelasi tool.

Pentru un termotransfer profesional veti avea nevoie de presa manuala TS ONE, un echipament versatil, cu platan superior care permite deschiderea laterala.

Presa TS ONE dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 50 cm. De asemenea, exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte.

La achizitionarea acestui kit, veti beneficia de preturi speciale pentru foliile Siser. Contactati reprezentantii Algernon pentru mai multe detalii.

 
Pret (fara TVA):

- 1789 euro/buc - Pret special 

1898 euro/buc

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.
  • * la costul kit-ului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 37.5 Ron