Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consiliera acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Siser Cutter plotter JULIET- 30 cm

Caracteristici:

Juliet™ este primul cutter plotter de inalta precizie produs de catre Siser®.

Juliet™ a fost conceput pentru a fi atat avansat cat si intuitiv. Conceput cu functii puternice si usor de inteles, cutterul Juliet™ este construit pentru a se adapta perfect fluxului de lucru, indiferent de experienta sau nivelul de calificare.

Cu latime de taiere maxima de 30 cm, un display digital si un motor de inalta calitate, care este cu pana la 60% mai rapid decat al altor cutter plottere de birou, in timp ce emite aproape jumatate din zgomot, un cap de taiere ultra-precis si un sistem de alimentare cu role de prindere reglabil, Juliet castiga titlul de cutter de inalta precizie™.

Juliet™ este conceput pentru a taia perfect toate materialele de termotransfer Siser® cu o precizie de pana la 0,01 mm, dar functioneaza excelent cu alte materiale precum carton de pana la 300 g, folii adezive, burete, folie magnetica cu grosimea de 0.4 mm si multe altele.

Juliet™ poate taia materiale in coli folosind suportul de taiere adeziv care este inclus in pachet, dar si role folosind suportul special pe care il puteti achizitiona separat.

Juliet™ contine setarile despre taierea tuturor materialelor Siser® pe care le puteti selecta rapid si facil selectand denumirea materialului utilizand displayul digital incorporat.

Juliet™ este insotit gratuit de software-ul performant si intuitiv LEONARDO DESIGN STUDIO in care puteti importa imagini, fisiere, in care va puteti crea propriul design sau de unde puteti descarca modele gata de utilizat, pregatirea pentru print si taiere se face folosind acelasi tool. Conectarea intre cutter plotter si soft se face foarte simplu prin cablul USB inclus sau o conexiune Wi-Fi.

Leonardo Design Studio este plin de idei de proiecte realizate manual si tutoriale.

Pachetul Juliet™ contine:

  • 3 cutite: 2 de 45 grade si 1 de 60 grade
  • Suport cutit
  • 1 suport cu adeziv puternic pentru fixarea colilor pentru taiere
  • Adaptor pentru markere (din soft de poate da print unei imagini si cutterul in loc sa taie va face conturul imaginii) – acesta a fost creat pentru markerele de sublimare de la Siser®
  • Cablu USB
  • Cablu de curent
  • Manual de instructiuni
  • Software Leonardo Design Studio care se va putea descarca din accesarea unui QR code din cadrul manualului de instructiuni
  • Mostre materiale Siser

Suportul pentru rola poate fi achizitionat separat, click aici pentru detalii.

Suporturile cu adeziv pentru coli pot fi achizitionate separat, diferite dimensiuni si puteri ale adezivului, click aici pentru detalii. 

Cutitele pot fi achizitionate separat, click aici pentru detalii. 

Caracteristicile tehnice ale produsului le gasiti in fisa tehnica atasata.

Pret (fara TVA):

- 449 euro/buc

*la costul produsului se va adauga conform legii costul pentru Timbrul Verde in valoare de 7.5 Ron.

  • * Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.