HOME > Folii reflectorizante cu agrement tehnic > ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast economica pentru inscriptionare auto
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Un weekend prelungit cu ocazia zilei de 1 mai 2017!
* Produsul vedeta al lunii martie: P.S. STRETCH
* Campania „Capete de rola” - aceleasi produse de calitate la preturi extraordinare
* Continuam programul “Happy Hours”
* Noi preturi de lista pentru REFLECTIV, BRUXSAFOL si OLFA
* Program in perioada Sarbatorilor Pascale


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Folii reflectorizante cu agrement tehnic.
navigare rapida

Orafol, folie adeziva reflectorizanta cast   ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast economica pentru inscriptionare auto

Caracteristici
documentatie

Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E a fost special creata pentru inscriptionarea de inalta calitate a autovehiculelor.

Aceasta indeplineste Reglementarea ECE Nr. 104 pentru materiale, clasa E: are imprimat un simbol (water-mark) la fiecare 100 mm, care cuprinde: clasa materialului (E), numarul Reglementarii ECE (104) si numarul aprobarii (002246).

Seria 5600E asigura o combinatie optima de flexibilitate ridicata si rezistenta mare la intemperii, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Are grosimea de 90-140 microni. Suportul este din hartie de 145 g/mp, siliconata pe ambele parti.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent.
Se poate indeparta usor la cald.

Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E este alcatuita din bile catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic.

Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 15° C.

Folia adeziva seria 5600E se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent, UV si Latex, dar si serigrafic.

Pentru descarcarea profilelor de culoare click aici.

Pentru imprimarea cu cerneluri pe baza de solvent, eco-solvent si Latex, se recomanda laminarea cu seriile: ORAGUARD 290 GF si ORAGUARD 293F.

Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimi de 760, 914, 1220, 1370 si 1520 mm si se comercializeaza la metraj.

Pe comanda speciala se poate aduce si la latime de 1235 mm.

Paleta coloristica cuprinde 15 culori reflectorizante: alb, galben, galben lamaie, rosu, rosu rubin, portocaliu, violet, albastru, albastru deschis, albastru azur, turcoaz, verde, negru, maro si auriu. Culoarea neagra pe timp de noapte se vede argintie sau gri-argintie.

Durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani (neimprimata).

Seria 5600E este destinata inscriptionarilor care depasesc 2 mp. Pentru suprafete mai mici de 2 mp, se poate folosi seria 5600. 

Recomandare

Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E - FLEET MARKING GRADE a fost special creata pentru inscriptionarea de calitate si de lunga durata a oricaror tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri), acolo unde este necesara indeplinirea Reglementarii ECE 104 (suprafata inscriptionata este mai mare de 2 mp).

Folia trebuie stocata in ambalajul original la o temperatura de 20°C si 50% umiditate relativa.
  Orafol, folie adeziva reflectorizanta cast
zoom

Pret

- Rola: 25.59 Euro/mp
- Metraj: 26.22 Euro/mp
 
Culori disponibile