Produse
Produse

Informatii despre aceste produse, mod de utilizare si recomandari va poate oferi consilierul acestei divizii

Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

Folex TEXTRANS HT/S Hartie de termotransfer pentru copiatoare si imprimante laser color

Caracteristici:

Hartie de inalta calitate pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, pe baza de bumbac.

Imprimarea se face in oglinda, pe fata pe care se afla banda de ghidare. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 min.) se face transferul termic. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 190° C;
- timpul de transfer: 30 secunde;
- presiunea: medie-mare;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire, se obtine o suprafata lucioasa. Daca din suprafata lucioasa doriti sa obtineti o suprafata mata, mai presati o data materialul textil imprimat, acoperit cu hartie siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Textrans HT/S este disponibila in formate A4 si A3.

Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.

Pret (fara TVA):

A4: 0.90 euro/coala

A3: 2.14 euro/coala

Topul (A3 sau A4) are 50 coli

* Facturam la cursul BNR valabil in ziua plasarii comenzii, fara alte comisioane suplimentare.

Recomandare
  • Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.