021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Noutati
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Noutati ALGERNON


Noutatile foliilor Reflectiv pentru suprafete vitrate si de design interior

10-08-2018

zoom
La preturi atractive si cu o calitate inalta, produsele Reflectiv pentru suprafete vitrate cuprind mai multe categorii: folii pentru protectie solara, folii antiefractie, folii decorative cu o multitudine de modele si culori, folii cu protectie UV, folie de tip oglinda.

De acum, Algernon va pune la dispozitie si foliile prezentate mai jos, noutatile producatorului francez de folii pentru suprafete vitrate, Reflectiv.
SOL 160 - Folia pentru protectie solara gri - albastrui metalizat

Aceasta se aplica la interior, reflecta 68% din energia solara si previne supraincalzirea, pastrand vizibilitatea si imbunatatind conditiile de confort.

Mai multe detalii gasiti aici
SOL 162 - Folia pentru protectie solara gri - albastrui metalizat

Folie de protectie solara care se aplica la exterior, reflecta 71% din energia solara si previne supraincalzirea, ajutand la obtinerea unui echilibru termic si la reducerea costurilor cu energia.

Mai multe detalii gasiti aici
SOL 112 - Folia pentru protectie solara argintiu inchis

De asemenea, aceasta folie se aplica la exterior, reflectand 68% din energia solara, prevenind supraincalzirea, iar efectele sunt resimtite instant la interior.

Mai multe detalii gasiti aici
ELC 200 - Folie smart electrica

Cu noua tehnologie PDLC, folia electrica inteligenta va permite sa aveti intimitate in doar cateva secunde si de la distanta, sticla devenind din opaca, transparenta si invers.
Functioneaza cu ajutorul unui intrerupator sau a unei telecomenzi.

Mai multe detalii gasiti aici
SCR 360 - Folie video-proiectoare

Folia de proiectie video este o folie autoadeziva cu grosimea de 100 de microni care poate transforma orice fereastra sau partitie din sticla intr-un ecran de proiectie atunci cand folositi un video-proiector. Folia va oferi o imagine clara si luminata, vizibila pe ambele parti ale geamului.

Mai multe detalii gasiti aici
STN - Folie cu efect de piatra naturala

Folie adeziva cu efect de piatra naturala cu diferite texturi ce poate fi folosita la interior pentru pereti, bai, mobila, bucatarii. Folia are 100% suprafata de piatra naturala si este mai tare si mai puternica decat placile de ardezie. Este ranforsata cu rasina poliesterica si aplicata pe banda dubla.

Mai multe detalii gasiti aici


Echipa Algernon asteapta comenzile sau intrebarile dumneavoastra la telefon 021.332.59.20 sau pe adresa de email: comenzi@algernon.ro.

Va multumim si va asteptam!

 
<< precedenta urmatoarea >>