021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Noutati
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Noutati ALGERNON


Diversitate in gama de folii si benzi magnetice!

08-01-2018

zoom
Foliile si benzile magnetice au din ce in ce mai multe intrebuintari atat la interior cat si la exterior. In functie de aplicatie, acestea se gasesc sub mai multe forme:

1. Folii magnetice plain ce au in compozitie 15% cauciuc si 85% strontiu si sunt de culoare maro inchis pe ambele fete. Acestea sunt disponibile la diferite grosimi:
- Folie magnetica de interior - 0.4 mm;
- Folie magnetica de interior – 0.5 mm;
- Folie magnetica de exterior – 0.75 mm;
- Folie magnetica de exterior groasa – 1 mm.
Se comercializeaza in role cu lungimea de 30 m si latimea de 620 mm sau la metraj.


2. Folii magnetice cu adeziv pentru aplicatii nepermanente de interior si exterior, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice. Acestea au o pelicula cu adeziv pe partea nemagnetica si sunt disponibile cu urmatoarele grosimi:
- Folie magnetica de interior cu adeziv - 0.4 mm;
- Folie magnetica de interior cu adeziv – 0.5 mm;
- Folie magnetica de exterior cu adeziv – 0.75 mm.
Se comercializeaza in role cu lungimea de 30 m si latimea de 620 mm sau la metraj.


3. Folii magnetice cu fata printabila pentru aplicatii nepermanente de interior si exterior, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice. Acestea permit printarea prin Latex, UV sau cerneluri pe baza de solvent si sunt disponibile sub trei forme:
- Folie magnetica cu o fata imprimabila subtire – 0.3 mm;
- Folie magnetica de exterior cu o fata alba imprimabila – 0.6 mm;
- Folie magnetica de exterior cu o fata alba imprimabila – 0.85 mm.
Se comercializeaza in role cu lungimea de 30 m si latimea de 620 mm sau la metraj, iar folia magnetica cu grosimea de 0.3 mm este disponibila doar cu latimea de 1200 mm.


4. Kit profil C – este format dintr-o banda magnetica cu grosimea de 3 mm, hartie alba pentru imprimarea informatiilor si o banda de plastic acetat transparenta. Acesta se foloseste in depozite si retail pentru marcarea rafturilor (in interiorul benzii se introduce hartia pe care se noteaza informatia dorita, aceasta fiind protejata de banda de plastic acetat transparenta).
Se comercializeaza in role cu lungimea de 10 m si latimi de 40, 50 sau 60 mm.


5. Benzi magnetice cu adeziv – se pot folosi pentru sisteme de afisaj sau expunere, pentru semnalistica de magazine sau pentru aplicatii tipografice. Pe spatele benzilor autoadezive exista un adeziv premium care adera pe o gama variata de materiale (plastic, metal, sticla, polipropilena, polioplan).
Benzile magnetice cu polaritate de tip A se pot aplica numai peste benzile magnetice cu polaritate de tip B, iar benzile care au polaritate de tip M se pot aplica una peste alta.
Se comercializeaza in role cu latimea de 12.7 sau 25.4 mm si lungimea de 30 m, iar benzile magnetice care au polaritate de tip M sunt disponibile doar la latimea de 19 mm.

Echipa Algernon va sta la dispozitie pentru sfaturi si consiliere in alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile dumneavoastra.

Va asteptam de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 atat la adresa de email comenzi@algernon.ro, cat si la numarul de telefon 021.332.31.52.

 
<< precedenta urmatoarea >>