021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Noutati
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Noutati ALGERNON


Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!

21-07-2017

zoom
ORACAL 970 Premium Special Effect Cast – este gama noua pentru colantari auto profesionale, lansata de ORAFOL Europe GmbH anul acesta.

Este similara cu celelalte game ORACAL 970 Premium Wrapping Cast si ORACAL 970 Premium Shift Effect Cast din punct de vedere al grosimii (110 microni) si a adezivului (repozitionabil si permanent), insa culorile fac diferenta, acestea avand insertii metalice cu efecte speciale.

1) Sunset Shift (cod culoare 100) - este o combinatie intre rosu, portocaliu si auriu, cu insertii metalice, ce reflecta armonia unui apus de soare. Efectul „cameleon” modifica culoarea in functie de unghiul din care este privita, putand fi perceputa in nuante diferite, de la rosu inchis pana la auriu.

2) Black Galactic Gold (cod culoare 905) – reflecta imaginea unei nopti instelate si iese in evidenta prin metalul multicolor ce confera unicitate foliei.

*Efectele celor doua nuante sunt la fel de spectaculoase atat in varianta mata cat si lucioasa. De asemenea, acestea sunt disponibile si cu adeziv Rapid Air, varianta care scurteaza timpul de aplicare al foliei si previne formarea bulelor de aer.

Recent au fost lansate inca doua culori din aceasta gama:

3) Intergalactic Blue (cod culoare 155) – iese in evidenta prin nuanta de albastru ce prezinta insertii metalice, conferindu-i astfel un aspect unic.

4) Mandarin (cod culoare 300) – o noua culoare pentru colantari auto integrale, unica si atractiva. Este disponibila doar in varianta lucioasa, pentru un efect mai special.

*Aceste doua noi culori sunt disponibile doar in varianta lucioasa si puteti opta pentru varianta cu adeziv Rapid Air.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse, ne puteti contacta pe adresa de mail comenzi@algernon.ro sau la numarul de telefon 021.332.3152
mai mult
 
<< precedenta urmatoarea >>