Stimati parteneri,

Miercuri, 24 Ianuarie 2018, ziua in care sarbatorim Unirea Principatelor Romane, echipa Algernon nu va desfasura program cu publicul.

Ne reluam activitatea Joi, 25 ianuarie, conform programului normal (09:00-17:00).

Comenzile preluate Marti, 23 Ianuarie, distribuite in tara, vor fi livrate cu Fan Courier sau Urgent Cargus in ziua de Miercuri, 24 ianuarie.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la e-mail comenzi@algernon.ro si telefon 021.332.31.52.

Va multumim si va dorim o saptamana excelenta!

Cu drag,
Echipa Algernon

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"