Program de lucru 30 Nov. – 1 Dec.

Stimati parteneri,

Va informam ca in zilele de 30 Noiembrie si 1 Decembrie 2017, nu desfasuram program de lucru cu publicul, comenzile neputand fi onorate in acest interval de timp.

Ne reluam activitatea Luni, 4 Decembrie 2017, conform programului normal (09:00-17:00).

Comenzile preluate Miercuri, 29 Noiembrie, cu livrare in afara Bucurestiului, vor fi livrate cu Fan Courier, X-Curier sau Urgent Cargus in ziua de Luni, 4 Decembrie 2017.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la e-mail comenzi@algernon.ro si telefon 021.332.31.52.

Va multumim si va dorim o saptamana usoara!

Cu drag,
Echipa Algernon

 

*Va rugam sa aveti in vedere o posibila intarziere a expeditiilor prin firmele de curierat, datorita numarului mare de colete ce vor trebui livrate in campaniile de tip "Black Friday" desfasurate la nivel national. Multumim pentru intelegere!

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"