Mini-vacanta cu ocazia zilelor libere de 1 si 5 iunie 2017!

Stimati parteneri,

Saptamana viitoare ne vom bucura de o mini-vacanta adusa atat de ziua copilului cat si cu ocazia Rusaliilor, astfel ca nu vom desfasura program de lucru cu publicul in perioada 1-5 iunie 2017.

Comenzile preluate miercuri 31 mai, cu livrare in afara Bucurestiului, expediate prin firmele de curierat (Fan Courier, Urgent Cargus si X Curier), vor ajunge la dvs. in cursul zilelor de joi 1 iunie sau vineri 2 iunie, in functie de curierul ales.

Incepand cu data de 6 iunie, vom reveni la programul normal de lucru cu publicul: luni – vineri, interval orar 9:00 – 17:00.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la e-mail comenzi@algernon.ro si telefon 021 332 3152.

Va dorim o mini-vacanta placuta!

Cu drag,
Echipa Algernon

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"