P.S. Film: produsul vedeta al lunii mai!

In luna Mai se poarta P.S. FILM! Cel mai popular produs din gama foliilor pentru termotransfer poate fi achizitionat la un pret special in perioada 18-31 Mai!

P.S. FILM este o folie din poliuretan pentru termotransferul pe textile din bumbac, poliester si amestecuri intre acestea. Suportul adeziv din poliester al foliei faciliteaza taierea, decolarea si aplicarea, chiar si pentru grafici complexe de cativa milimetri.

Fiind foarte subtire, folia P.S. FILM, este ideala pentru suprapunerile de culori.

Aveti la dispozitie peste 45 de culori din care sa va alegeti cea mai potrivita varianta pentru aplicatia dvs. pe textil!

P.S. FILM se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Pretul special pentru luna mai este:

15.89 Euro/mp + TVA     10.33 Euro/mp + TVA - culori normale
17.85 Euro/mp + TVA     11.60 Euro/mp + TVA – culori metalice/violet/bordeaux/ pearl/sand
20.99 Euro/mp  + TVA    13.64 Euro/mp + TVA - culori fluorescente

Regulamentul campaniei:

  • Preturile produselor din campanie sunt finale, nu se suprapun cu alte bonusuri oferite in mod curent de compania Algernon sau cu alte campanii, ex. Capete de rola;
  • Pentru a beneficia de preturile din campanie, comanda minima este de o rola de 25 m lungime si 500 mm latime dintr-o singura culoare, suplimentarile de metraje peste aceasta cantitate beneficiind de acelasi pret;
  • Comenzile vor fi onorate in ordinea sosirii lor, in limita stocului disponibil, aceste preturi nefiind valabile pentru solicitarile de stoc suplimentar sau viitoare comenzi speciale;
  • Transportul este gratuit pentru produsele din campanie: livrarea comenzilor in Bucuresti se face cu soferii nostri in aceeasi zi sau a doua zi lucratoare, iar livrarea comenzilor in tara, se realizeaza cu firmele de curierat Urgent Cargus si Fan Courier, a doua sau a treia zi lucratoare;
  • Comenzile le puteti transmite de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 17.00 la adresa de email: comenzi@algernon.ro, sau la numarul de telefon 021 332 3152.

Expertii Siser au pregatit cateva sfaturi foarte utile pentru dvs.:

Oricand aveti nevoie, Andrada, consilierul Algernon, este pregatita sa va ofere tips&tricks in materie de termotransfer!

Contact:
Email: andrada.ghizdeanu@algernon.ro
Telefon: +40 736 660 258

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"