Mini-vacanta cu ocazia zilei de 15 august

Stimati parteneri,

Va informam ca luni, 14 august si marti, 15 august nu desfasuram program de lucru cu publicul. Ne reluam activitatea miercuri, 16 august 2017 dupa orarul normal: 9:00 – 17:00.

Comenzile preluate vineri, 11 august, cu livrare in afara Bucurestiului, expediate prin firmele de curierat (Fan Courier, Urgent Cargus si X Curier), vor ajunge la dvs. in cursul zilelor de sambata, 12 august (acolo unde se fac livrari sambata), luni, 14 august sau miercuri, 16 august, in functie de curierul ales.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la e-mail marketing@algernon.ro si telefon 021 332 3152.

Cu stima,
Echipa Algernon

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"