Noile preturi de lista pentru produsele REFLECTIV, BRUXSAFOL si OLFA

Schimbarile inspirate de dvs. continua la ALGERNON, astfel ca incepand cu 10 Mai 2017, vom modifica preturile de lista pentru unele folii pentru protectie solara, securizare, antiefractie si decorative, marca producatorilor REFLECTIV si BRUXSAFOL, dar si pentru accesoriile OLFA.

Cele mai multe dintre preturile acestor produse vor fi mai mici incepand cu data mai sus mentionata, acestea fiind cele marcate cu verde, iar preturile care vor fi majorate fiind marcate cu portocaliu. Preturile nemarcate nu vor fi modificate.

Pentru a consulta noile preturi de lista, dati click mai jos pe gama de produse care va intereseaza:

  1. Lista de pret REFLECTIV
  2. Lista de pret BRUXSAFOL
  3. Lista de pret OLFA

Oricand suntem deschisi sa primim parerile dvs. sau sa va oferim informatii suplimentare!

Cu stima,
Echipa Algernon

Contact:

Telefon: 021 332 3152
Email: sales@algernon.ro
Web:
www.folii-adezive.ro

Pentru a evita directionarea newsletterului in spam, va rugam sa adaugati adresa marketing@algernon.ro in lista dumneavoastra de contacte.


In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar, adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi produse pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Pentru a va dezabona de la newsletterul nostru, va rugam trimiteti un email cu subiectul "Dezabonare"