021.332.31.52
021.332.73.97
HOME > Evenimente
Despre noi Produse noi Noutati Evenimente Contact Descarca oferta

Cauta in catalogul de produse
 


Noutati Algernon

* Noi culori in seria ORACAL 970 Special Effect!
* Noi canvasuri si materiale textile pentru print de calitate din Spania!
* Cele mai populare produse la un super pret
* Buline adezive din silicon
* Noua folie HI-5 cu aplicare in 5 secunde!


Newsletter ALGERNON

Ramai la curent cu noutatile Algernon abonandu-te la newsletterul nostru.

adresa e-mail
[+] istoric newsletter
   
Newsletter Algenon
adresa e-mail:
 Partituri arhitecturale – Pictor George Paul Mihail
25-05-2017

In perioada 07.02 – 03.03.2017, D-nul Pictor George Paul Mihail, a organizat la initiativa D-lui Ezio Passari al Institutului Italian de Cultura din Bucuresti, o expozitie personala in sala de expozitii a cestui institut. Aceasta a avut loc sub genericul „Partituri arhitecturale” care a cuprins o selectie de 50 de lucrari – acuarele si desene, reprezentand monumente ale Italiei, repere ale culturii universale, dar si lucrari referitoare la amprenta Culturala Italiana in Romania: Castelul Peles, Biserica Italiana in Romania, Arhiepiscopia Romano-Catolica, Catedrala Sf. Iosif, etc.

Acest eveniment a fost sustinut si prezentat pe mai multe cai de comunicare printre care se numara si Trinitas TV, Senso TV, Radio Romania Cultural atat intr-o emisiune radiofonica cat si in varianta electronica, ziarul „Lumina”, dar si pe diverse site-uri, inclusiv din Italia.

Ne bucuram pentru frumoasa colaborare pe care am avut-o cu aceasta ocazie cu D-nul Pictor George Paul Mihail si ca de fiecare data, a fost o placere sa ii fim alaturi la astfel de proiecte.

« precedentul eveniment